0746065162

 Colantari Auto    Folii Auto   Folii Cladiri    Folii Protectie    Car Advertising
 

  

                                 Suntem interesati  de proiecte unice la care sa putem pune atat pasiunea cat si profesionalismul nostru in aducerea ideilor la realitate. Suntem deschisi si acceptam provocarile celor care doresc sa-si lase masinile pe mana profesionistilor.

 

            Oferim o gamă largă de autocolante colorate și texturate, cu care vom transforma rapid aspectul mașinii dimneavoastră. Mulți clienți au apelat la serviciile noastre pentru ași personaliza masina ca să iasă in evidență sau pentru a-i da un aspect elegant. Există combinatii nelimitate de culori, texturi, modele pe care le putem crea pe mașina dumneavoastră.

 

           

Nu vă mai place culoarea mașinii domneavoastră? Noi avem soluția! Și fără a deteriora vopseua originală a mașinii! Astfel că la revânzare mașina va arăta ca una nouă și vă puteți recupera investiția in autocolant.   

 

 

            Materialele noastre protejează vopseaua originală prin absorbția impactului criblurii, protejând de sarea rutieră, și substanțe chimice.  De asemenea, protejează vopseaua împotriva razalor UV, ceea ce înseamnă că vopseaua originală își va păstra strălucirea. Poate proteja vopseaua de zgârieturi minore (Pentru protecțiea completă este necesar montajul  foliilor de protecție a vopselei, ale căror detalii pot fi găsite la rubrica PPF-Paint Protection Film)

 

 

 >> Câteva sfaturi pentru intreținerea mașinii domneavoastră! <<